Έκκληση από την ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης Ξάνθης για τρόφιμα διότι τα αποθέματα τελείωσαν και οι προσφορές μειώθηκαν

Η ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης Ξάνθης ευαισθητοποιημένη από την δύσκολη οικονομική θέση πολλών συμπολιτών που αδυνατούν να παράσχουν στα παιδιά τους ενόψει  της νέας σχολικής χρονιάς ακόμη και τα στοιχειώδη, κατάφερε να προσφέρει  τα απαραίτητα σχολικά είδη στις οικογένειες που ανήκουν στην ομάδα είτε με προσωπικές προσφορές αλλά και σε συνεργασία με επιχειρηματίες της Ξάνθης. Οι ανάγκες όμως σε είδη συνεχίζουν να υπάρχουν και η συνδρομή όσων μπορούν σε τρόφιμα κρίνεται απαραίτητη.

Η ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης Ξάνθης συνεχίζει τον ενεργό κοινωνικό της ρόλο προσφέροντας τη βοήθειά της εμπράκτως στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Πάντως σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρόεδρος της ομάδας κ. Τσεντικοπούλου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς δόθηκαν τα απαραίτητα σχολικά είδη στις οικογένειες αλλά οι ανάγκες σε τρόφιμα συνεχίζουν να είναι επιτακτικές.

Έκκληση για βοήθεια κυρίως σε είδη τροφίμων κάνει η κ. Τσεντικοπούλου διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι προσφορές έχουν ελαττωθεί και οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται. Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο μας γίνεται «αλυσίδα αγάπης» για την κάλυψη των αναγκών και την ανακούφιση των αδύναμων  οικογενειών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη την αγάπη όλων μας. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι η κινητήριος δύναμή μας και κύριο μέλημά μας η κάλυψη των πρώτων αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.