Τα εργασιακά βασικός πυλώνας της κυβερνητικής πολιτικής

Η ανάκτηση της εργασίας αποτελεί το βασικό πυλώνα της κυβερνητικής πολιτικής μετά την ανάκτηση της Δημοκρατίας στη χώρα μας με το τέλος των μνημονίων τόνισε μιλώντας στο Κανάλι 6 ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας. Ακόμη ο κύριος Ρήγας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τον κύριο Μητσοτάκη ο οποίος όπως είπε είναι ακραίος απέναντι στην κοινωνία.

Η αποτίναξη της επιτροπείας και η ανάκτηση της Δημοκρατίας στη χώρα είναι το βασικό κέρδος της Ελλάδας από το τέλος της εποχής των μνημονίων τόνισε από την Ξάνθη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας. Μάλιστα αυτό θα αποτυπωθεί και στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ με δεδομένα και τους βελτιωμένους δείκτες της οικονομίας. Μάλιστα ο κύριος Ρήγας αναφέρθηκε και στο θέμα των συντάξεων οι οποίες όπως σημείωσε δεν υπάρχει λόγος να περικοπούν

Ένας ακόμη βασικός πυλώνας αυτής της κυβέρνησης όπως τόνισε ο κύριος Ρήγας είναι τα εργασιακά όπου στόχος είναι η επαναφορά της ομαλότητας σε αντίθεση με την πολιτική Μητσοτάκη.

Ακραίος απέναντι στην κοινωνία ο κύριος Μητσοτάκης

Ο κύριος Ρήγας όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εξαγγελία Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ακραίο απέναντι στην κοινωνία

Δυστυχώς κατέληξε ο κύριος Ρήγας όλο αυτό το διάστημα η Νέα Δημοκρατία με τον κύριο Μητσοτάκη δεν αντιλαμβάνεται πως αυτά που κάνει είναι ενάντια στην ελληνική κοινωνία.