Κ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ: Μετιος Λαζαριδης επισημοποιούν τη συνεργασία με τη χρυσή αυγή στην περιφέρεια

Ως σκόπιμη πολιτική πράξη, ένδειξη μελλοντικής συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζει ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, την κοινή επιδεικτική παρουσία σε σύσκεψη του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη και περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Λαζαρίδης επισημοποίησε τον αρραβώνα της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή τονίζει ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης με την επιλογή του περιφερειάρχη να παραβρεθεί σε σύσκεψη στην Χρυσούπολη συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του κυρίου Μητσοτάκη Μακάριο Λαζαρίδη και τον κύριο Ναθαναηλίδη περιφερειακού συμβούλου που εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή απόντος μάλιστα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κυρίου Μαρκόπουλου.

Σαφώς τα ερωτήματα που ανακύπτουν τόσο για τον ρόλο και την παρουσία του κυρίου Λαζαρίδη όσο και για την παρουσία του μοναδικού περιφερειακού συμβούλου ο οποίος εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή, είναι βαρύτατης πολιτικής σημασίας στα οποία οφείλει ο περιφερειάρχης να απαντήσει.