Τ. ΤΕΦΡΩΝΙΔΗΣ: Ο Δήμαρχος Ξάνθης θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν

Αποτροπιασμό  για την επίθεση που δέχθηκε ο Μανώλης Φανουράκης από τον γιο του αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη, η οποία θυμίζει τις εποχές δράσης του παρακράτους, εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Τάσος Τεφρωνίδης, ζητώντας από τον κύριο Δημαρχόπουλο να κάνει τα αυτονόητα.

Εποχές δράσης παρακράτους θυμίζει η επίθεση στον Μανώλη Φανουράκη από τον γιο του αντιδημάρχου Θωμά  Ηλιάδη, σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Τάσος Τεφρωνίδης. Σε ότι αφορά στη στάση του Δημάρχου ο κύριος Τεφρωνίδης  ενώ δεν επιρρίπτει ευθύνες για την συμπεριφορά του γιου του κυρίου Ηλιάδη ωστόσο επισημαίνει ότι έχει υποχρέωση να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν σε πολιτικό επίπεδο.

Μάλιστα ο κύριος Τεφρωνίδης δεν παραλείπει να κριτικάρει και όσους δικαιολόγησαν την επίθεση που δέχθηκε ο κύριος Φανουράκης κατηγορώντας τον για μπουλινγκ γιατί ασκεί πολιτική κριτική όπως άλλωστε οφείλει ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Πάντως οι κραδασμοί από την επίθεση στον κύριο Φανουράκη συνεχίζονται με τον Δήμαρχο Ξάνθης να επιμένει στην αρχική του θέση παρέχοντας πολιτική κάλυψη στην αντιδήμαρχό του.