ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ : Ο Καθένας κρίνει και κρίνεται από τις πράξεις του και την καθημερινότητα του

Για το ζήτημα του Μακεδονικού και την τροπή που έχει πάρει το θέμα με τις συγκεντρώσεις και τα έκτροπα που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες μίλησε στο Κανάλι 6 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εβρου Δημήτρης Ρίζος. Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ ο κ. Ρίζος τόνισε ότι ο καθένας  και κρίνει και κρίνεται τόσο από τις πράξεις του όσο και από την καθημερινότητά του.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με το ζήτημα του Μακεδονικού και τις  συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται με παρεκτροπές, φραστικές επιθέσεις, βεβηλώσεις μνημείων και τραυματισμούς αστυνομικών σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου κ. Ρίζος σχολιάζει την επικαιρότητα και καυτηριάζει τα τεκταινόμενα, ενώ  αναφέρεται και στην ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο καθένας κρίνει και κρίνεται από τις πράξεις του και την καθημερινότητα του.

Τέλος ο κ. Ρίζος αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα της μεταμνημονιακής πια περιόδου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί και να προστατεύει  τα κοινωνικά στρώματα που σήκωσαν το βάρος του μνημονίου την τελευταία δεκαετία.