Καβάλα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού και ο οδηγός του σηκώθηκε και έφυγε!

Εκτός ελέγχου το όχημα «πέρασε» μέσα από την περίφραξη

Ένα ακόμη… περίεργο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο «βιβλίο συμβάντων» της Μεγάλης Εβδομάδας στην Καβάλα. Μετά τον ψευδή συναγερμό για φωτιά στον Άγιο Παύλο και μετά την «τρελή» πορεία αυτοκινήτου επί της Ομονοίας που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών σε δύο άλλα ΙΧ και κατέληξε σε… καταδίωξη μέσα στην πόλη, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής 6 Απριλίου 2018, ένα μαύρο Volkswagen Passat με καβαλιώτικες πινακίδες «πέρασε» μέσα από το καφενείο που βρίσκεται ακριβώς στα φανάρια, «επάνω» στη διασταύρωση και… «καρφώθηκε» στην αυλή του διπλανού σπιτιού!

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν αποκλείεται ο οδηγός του οχήματος να τραυματίστηκε, σε κάθε περίπτωση ελαφρά, αφού αμέσως μετά το συμβάν εγκατέλειψε το όχημα και έγινε… «καπνός»!

Δυστυχώς, κανείς δεν είδε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ώρα, ωστόσο εικάζεται ότι ο οδηγός ερχόταν από τον Αμυγδαλεώνα και, προσπαθώντας να στρίψει στον κόμβο αριστερά προς Καβάλα, πήρε τη στροφή «ανοιχτά» (και προφανέστατα με μεγάλη ταχύτητα), έχασε τον έλεγχο και… «προσγειώθηκε» στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες.

kavalapost.gr