Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου φιλοξενεί για δυο παραστάσεις  το συγκλονιστικό έργο της Μίρκας Στρατικοπούλου «ΕΝΤΕΚΑ 11».

Το θέατρο «Ανατολικά Του Νέστου» φιλοξενεί για 2 παραστάσεις ,στις 14 και 15 Οκτωβρίου  το συγκλονιστικό έργο της Μίρκας Στρατικοπούλου «’Έντεκα 11» σε σκηνοθεσία του Ιάκωβου Μυλωνά.

Δυο παραστάσεις  του συγκλονιστικού έργου «’Έντεκα 11» σε σκηνοθεσία του Ιάκωβου Μυλωνά., θα  φιλοξενηθούν  στον χώρο του θεατρικού εργαστηρίου Ανατολικά Του Νέστου στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Το έργο πραγματεύεται μια ιστορία εκδίκησης  για το sex trafficking. Μία ιστορία που έχει να κάνει με το εμπόριο κοριτσιών για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Στα έντεκα του χρόνια ένα κορίτσι κακοποιείται. Το έργο δείχνει τις προσπάθειες που κάνει για να ξεπεράσει όλα αυτά που έζησε και συγχρόνως να εκδικηθεί αυτούς που την κακοποίησαν. Θα τα καταφέρει όμως και πως  η κοινωνία θα αντιδράσει  που πήρε το νόμο στα χέρια της, με δικαίωση ή με τιμωρία;   Ένα εξαιρετικό ανέβασμα με υπέροχη σκηνοθεσία και μουσική. Μία δυνατή παράσταση που θέτει και απαντά σε πολλά ερωτήματα που αφορούν στην παιδική κακοποίηση

Το Θέατρο Ανατολικά του Νέστου όπου θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις βρίσκεται επί της οδού  Βελισαρίου 26 και λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο  τηλ 6973498913.  Μία παράσταση με δυνατά συναισθήματα και διλλήματα που θίγει με ένα ιδιαίτερο τρόπο  τη διακίνηση και το εμπόριο των ανθρώπων, μίας μάστιγας που  τα κέρδη που αποφέρει στα εγκληματικά δίκτυα μπορούν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα του εμπορίου ναρκωτικών και όπλων.