Μετά τον Νίκο Κιατίπη και ο Χρυσόστομος Κοτόπουλος διαχωρίζει τη θέση του από την παράταξη Μίχογλου

Πικρία είναι το αίσθημα που διακατέχει τον δημοτικό σύμβουλο Χρυσόστομο Κοτόπουλο ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από την παράταξη Μίχογλου.

Η υπομονή έχει και τα όριά της. Με αυτά τα λόγια σχολίασε την απόφασή του για ανεξαρτητοποίησή του, μια κίνηση που αποτελεί καίριο πλήγμα για την παράταξη Μίχογλου αφού χάνει ένα δεύτερο σημαντικό μέλος μετά το Νίκο Κιατίπη.

Μάλιστα ο κύριος Κοτόπουλος κάνει λόγο για διαλυμένο σωματείο αποκαλύπτοντας ότι τον χορό των παραιτήσεων θα ακολουθήσουν κι άλλοι σύμβουλοι. Και όλα αυτά σε έναν δήμο που δεν υπάρχει αντιπολίτευση γεγονός που επιτείνει ακόμη περισσότερο την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός πως ο κύριος Κοτόπουλος όντας πλειοψηφών σύμβουλος εντούτοις ποτέ δεν αξιοποιήθηκε από τον κύριο Μίχογλου γεγονός που όπως αναφέρει είναι πρωτοφανές. Ωστόσο ο κύριος Κοτόπουλος δηλώνει παρόν συνεχίζοντας να στηρίζει τους δημότες που τον εξέλεξαν

Παράλληλα αποκαλύπτει πως στις σκέψεις του είναι να ηγηθεί δημοτικής κίνησης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με την παράταξη του νυν δημάρχου. Εικόνα διάλυσης λοιπόν παρουσιάζει η παράταξη Μίχογλου που χάνει τον έναν σύμβουλο μετά τον άλλον χωρίς βέβαια μέχρι στιγμής να απειλείται η πλειοψηφία της.