Το στέκι των Σαρακατσάνων  Ξάνθης με την ζωντανή παραδοσιακή μουσική  ήταν το επίκεντρο του κεφιού και της διασκέδασης

Καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση των γιορτών παλιάς πόλης και φέτος, τα στέκια των πολιτιστικών συλλόγων γέμισαν με κόσμο που διασκέδασε με πολλή μουσική, ποτό και φαγητό. Ένα από αυτά όμως ξεχώρισε για την ζεστή φιλοξενία του και την ζωντανή παραδοσιακή μουσική, με το κλαρίνο να έχει την τιμητική του και όλοι να σέρνουν τον χορό μέχρι το ξημέρωμα. Μιλάμε για  τον Σύλλογο Σαρακατσάνων Ξάνθης που δικαιωματικά και φέτος κράτησε τα σκήπτρα της διασκέδασης.

Το κέφι και η ζωντάνια περισσεύουν στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης καθώς οδεύουμε προς την λήξη και των φετινών γιορτών παλιάς πόλης . Τα στέκια των συλλόγων πλημμύρισαν από κόσμο, μουσική, χορούς και εικόνες, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να βιώσει μία μοναδική εμπειρία. Ένας όμως σύλλογος  γέμισε ασφυκτικά το βράδυ της Παρασκευής και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σύλλογο Σαρακατσάνων Ξάνθης.

Στον γνωστό χώρο απέναντι από το γήπεδο του Α.Ο.Ξ, το στέκι των Σαρακατσάνων  φρόντισε να φιλοξενεί υπέροχες ορχήστρες και τραγουδιστές που υπηρετούν επάξια την παραδοσιακή μουσική και έχουν καταξιωθεί από το κοινό από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Με την παρουσία του τίμησε το στέκι των Σαρακατσάνων Ξάνθης και ο Αντιπεριφρειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης  ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την φετινή διοργάνωση.