Από τα δόντια του σκύλου έσωσε κυριολεκτικά έναν άνδρα πολίτης που έτυχε να περνά από το σημείο την ώρα της επίθεσης

Άγιο είχε άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο αφού εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνά από το σημείο πολίτης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από σκυλιά και τον έσωσε κυριολεκτικά από τα δόντια του.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα πολίτη με την κόρη του στην περιοχή του Φόρου όταν έγινε μάρτυρας στην επίθεση που δέχθηκε άντρας από δεσποζόμενο σκύλο. Το ζώο όρμηξε κυριολεκτικά τον άτυχο πολίτη ο οποίος πανικόβλητος προσπαθούσε να προστατευθεί. Για καλή του τύχη έτυχε να περνά από το σημείο ο κύριος Στογιαννίδης ο οποίος είναι στον στρατό και ασχολείται με τα σκυλιά του σώματος που κατάφερε να τιθασεύει το ζώο δεχόμενος βέβαια και ο ίδιος επίθεση ενώ η κόρη του που ήταν παρούσα στο περιστατικό υπέστη σοβαρό σοκ.

Ένα ακόμη περιστατικό που υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις όσων έχουν δεσποζόμενα ζώα και μάλιστα όταν αυτά εκδηλώνουν επιθετικές διαθέσεις όπου η ευθύνη των ιδιοκτητών είναι ακόμη μεγαλύτερη. Στην προκειμένη περίπτωση ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση είχε κυριολεκτικά άγιο στο πλάι του αφού κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η εξέλιξη εάν δεν περνούσε τυχαία από το σημείο ο κύριος Στογιαννίδης ο οποίος του έσωσε τη ζωή. Και μπορεί το περιστατικό αυτό να είχε καλή κατάληξη όμως όλοι μπορούν να φανταστούν τι θα γίνει την επόμενη φορά που δεν θα βρεθεί στο σημείο κάποιος πολίτης που ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τα σκυλιά.