Μ. ΡΕΚΑΡΗΣ: Περιτύλιγμα χωρίς ουσία ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής

Για μια ωραιοποιημένη κατάσταση η οποία ωστόσο απέχει από την πραγματικότητα έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κοινωνία Δημοτών αναφορικά με τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2016 της δημοτικής αρχής.

Σε μια αίθουσα χωρίς κλιματισμό και με παντελή απουσία δημοτών έγινε την Πέμπτη το βράδυ η παρουσίαση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Την ώρα της συνεδρίασης η παράταξη Κοινωνία Δημοτών, διένειμε ανακοίνωση στα ΜΜΕ, ασκώντας κριτική τόσο για το χρόνο διεξαγωγής του απολογισμού όσο κι του περιεχομένου, κατηγορώντας για ανυπαρξία έργου τη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις και το έργο της δημοτικής αρχής σε κάθε επιμέρους κλάδο και υπηρεσία του Δήμου: την κοινωνική συνοχή, τη βιώσιμη πόλη, τα τεχνικά έργα, το περιβάλλον, τον πολιτισμό-τουρισμό-αθλητισμό, τα αναπτυξιακά προγράμματα, τη δικτύωση-εξωστρέφεια του Δήμου. Παράλληλα με την ηλεκτρονική παρουσίαση, στο κοινό διανεμήθηκε το έντυπο του απολογισμού, που αναλύει τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής για το 2016 σε 80 σελίδες.