Με γυναικολόγο ενισχύεται το ΠΕΔΥ Ξάνθης

Με γυναικολόγο ενισχύεται πλέον το ΠΕΔΥ Ξάνθης προκειμένου να παράσχει τις υπηρεσίες του σε όλες τις γυναίκες του νομού, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες. Παράλληλα στο ΠΕΔΥ λειτουργεί και μία σειρά εργαστηρίων και ειδικοτήτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και κυρίως εκείνων που δεν έχουν την πολυτέλεια να επισκεφθούν ιδιώτες γιατρούς.

Μια νέα ειδικότητα αυτή του γυναικολόγου προστέθηκε πλέον στο ΠΕΔΥ Ξάνθης και έτσι όλες οι γυναίκες του νομού μπορούν πλέον να λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας είτε αφορούν στην εγκυμοσύνη είτε στην πρόληψη όπως το τεστ ΠΑΠ.

Σημαντικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους

Ωστόσο το ΠΕΔΥ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την ειδικότητα αφού λειτουργούν σειρά ιατρείων αλλά και εργαστηρίων που παρέχουν δωρέαν περίθαλψη στους ασφαλισμένους αλλά κυρίως στους ανασφάλιστους.

Μια πραγματικά σημαντική δομή, παρά τα προβλήματά της η οποία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποδεικνύεται σωτήρια κυρίως για εκείνους τους συνδημότες μας που δεν μπορούν να προσέλθουν σε ιδιώτες γιατρούς αλλά και για τους ανασφάλιστους οι οποίοι δυστυχώς λόγω της ανεργίας έχουν πολλαπλασιαστεί.