Ένα λάθος του καναλιού 6 αφορμή για την μαύρη προπαγάνδα των γνωστών πλέον κύκλων που επιδιώκουν τη δημιουργία προβλημάτων

Ένα λάθος διατύπωσης στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6 αναφορικά με την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης και την απάντηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου  προς τον διδασκαλικό σύλλογο έγινε η αφορμή να χυθεί και πάλι το μελάνι της μαύρης προπαγάνδας το οποίο συνειδητά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Ήταν την πρώτη Αυγούστου όταν το Κανάλι 6 δημοσιοποιούσε την απάντηση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου αναφορικά με την ανακοίνωση του διδασκαλικού συλλόγου για την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης. Ωστόσο από λάθος της συντάκτριας μπήκε η λέξη δίγλωσσα νηπιαγωγεία και η λέξη τουρκική όταν αυτή πουθενά δεν αναφέρεται ούτε στην δήλωση του κυρίου Χατζηθεοδώρου ούτε φυσικά στην δημοσιοποίηση του προγράμματος από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής αφού ξεκάθαρα μιλά για μητρική και μόνο γλώσσα.

Το γεγονός αυτό έγινε αφορμή να ξεσπαθώσουν οι γνωστοί κύκλοι κατά του προγράμματος και της κυβέρνησης αγνοώντας φυσικά τη δήλωση του γραμματέα της Νομαρχιακής και κάνοντας σημαία το σπικάζ του ρεπορτάζ του οποίου την ευθύνη έχει πάντα ο συντάκτης και όχι ο δηλών. Ένα λάθος που βέβαια αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των θιασωτών της μαύρης προπαγάνδας. Η αποκατάσταση της αλήθειας ωστόσο και η διάψευση όλων όσων παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της μειονότητας και του τόπου αυτού έρχεται από την ίδια την δήλωση του κυρίου Χατζηθεοδώρου όπως άλλωστε μεταδόθηκε και στο επίμαχο ρεπορτάζ.

Στο μεταξύ με ανάρτησή του στο facebook ο κύριος Χατζηθεοδώρου απαντά στους τόνους λάσπης που δέχθηκε ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας τα εξής: Τα κοράκια της διαπλοκής οι αποτυχημένοι δημοσιογραφίσκοι της περιοχής και οι ανεύθυνοι παραγοντίσκοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης. …έβγαλαν πάλι είδηση. Ας ακούσουν λοιπόν τη δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, για το πιλοτικό πρόγραμμα των Νηπιαγωγείων κι ας ψάξουν να βρουν τη λέξη “δίγλωσση”. Αν δεν τη βρουν θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη . Ούτε θα ακούσουν όμως ούτε θα μετανοήσουν. Αμετανόητοι λασπολόγοι θα παραμείνουν μέχρι την …εξαφάνισή τους. Παραδομένοι στη χλεύη των δημοκρατικών όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις. Το κανάλι 6 μέσα από αυτό το ρεπορτάζ είχε το θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος του που δυστυχώς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης και προπαγάνδας από τους γνωστούς στρατευμένους  στη δημιουργία προβλημάτων κύκλους των δήθεν πατριωτών. Άραγε όλοι αυτοί θα έχουν το θάρρος να κάνουν κάτι αντίστοιχο;