Δυσαρέσκεια  κάτοικων της ορεινής περιοχής για την καθυστέρηση αποκατάστασης της οδού που ξεκινάει από την Ξάνθη και καταλήγει στο Δημάριο

Για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος αλλά και για την μέχρι στιγμής απραξία των αρμόδιων υπηρεσιών κάνει λόγο ένας κάτοικος της ορεινής περιοχής ο κ. Ταχίρ Ομέρ, ο οποίος τονίζει την άμεση ανάγκη αποκατάστασης των  φθορών  της επαρχιακής οδού που ξεκινάει από την Ξάνθη και καταλήγει στο Δημάριο. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των κατοίκων της ορεινής περιοχής με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη,  με στόχο να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Για την επικινδυνότητα του δρόμου που ξεκινάει από την Ξάνθη και καταλήγει στο Δημάριο και τις φθορές που έχει υποστεί , μίλησε ο κ. Ταχίρ Ομέρ, κάτοικος της ορεινής περιοχής και μάλιστα ανέφερε και τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου αλλά και των κατοίκων της περιοχής για την άμεση επίλυση του θέματος . Μάλιστα ο κ. Ομέρ αναφέρθηκε και στην ανάγκη αποψίλωσης δηλαδή την αφαίρεση της βλάστησης που καλύπτει την ορατότητα και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα λόγω μη σωστής ορατότητας . Πάντως αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη ήταν η δέσμευσή του για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ διέψευσε και τις φήμες περί μη συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Μύκης κ. Καπζά.

Μάλιστα ο κ. Ταχίρ αναφέρθηκε και στο κατεπείγον έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος Μύκης  στις 04 Μαΐου 2017 προς τις αρμόδιες αρχές για την άμεση αποκατάσταση και συντήρηση  του οδοστρώματος  στις προαναφερθείσες οδούς,  λόγω αποκολλήσεων της ασφάλτου.  Αναμένουμε λοιπόν τις κινήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών για την επίλυση του θέματος που χρήζει άμεσης παρέμβασης  ώστε να αποκατασταθούν και να συντηρηθούν οι συγκεκριμένοι οδοί με στόχο φυσικά την αποφυγή ατυχημάτων λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος.