Παραίτηση Κιατίπη με μομφή: Η Διοίκηση Μίχογλου το μόνο που κάνει είναι αντιπολίτευση στη θητεία Χατζηευαγγέλου

Με βαριές κατηγορίες για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου και την εμμονή του δημάρχου στην θητεία Χατζηευαγγέλου που στερεί από τον τόπο το όραμα γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του Θωμά Μίχογλου ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Νίκος Κιατίπης.

Με σκληρή γλώσσα αναφορικά με τον τρόπο διοίκησης του Δήμου από τον Θωμά Μίχογλου ο οποίος όπως σημειώνεται αναλώνεται σε λόγια χωρίς καμία πράξη και έχει μείνει κολλημένος στην άσκηση αντιπολίτευσης στην θητεία Χατζηευαγγέλου χωρίς να υπάρχει όραμα και πραγματική βούληση δημιουργίας, γνωστοποίησε την παραίτησή του από αντιδήμαρχος και την ανεξαρτητοποίησή του ο  Νίκος Κιατίπης διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που θέλουν να εκπορεύεται η απόφασή του αυτή από την στάση που κράτησε ο κύριος Μίχογλου έναντι του τούρκου προξένου και του Μετέ.

Ειδικότερα στην επιστολή του ο κύριος Κιατίπης μεταξύ άλλων αναφέρει:

Το 2016, ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου μου πρότεινε να αναλάβω θέση άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Τοπείρου, ώστε από τα νέα μου καθήκοντα να επιδιώξω να διορθώσω όσες αστοχίες του επεσήμανα μέχρι τότε, κατά την διοίκηση που ασκούσε στον Τόπειρο.

Δυστυχώς, όμως, η παραμονή μου στη θέση του αντιδημάρχου, η οποία λήγει με την κατάθεση της παρούσας, μου επιβεβαίωσε όσα μέχρι τότε είχα διαπιστώσει. Οι λόγοι της απόφασης μου του έχουν κατά καιρούς γίνει γνωστοί στις ιδιαίτερες συναντήσεις μας και  μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την στέρηση οράματος και πραγματικής βούλησης για την δημιουργία ενός νέου Τόπειρο.

Πολύτιμος χρόνος, ο οποίος επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας σπαταλήθηκε σε εσωστρέφεια και σε διαμάχες, οι οποίες καμία βελτίωση δεν θα φέρουν στον τόπο μας. Ευκαιρίες για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων του Τοπείρου χάθηκαν, επειδή η «Δημοτική Αλλαγή», το μόνο που συνεχίζει να κάνει είναι αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση. Ο τρόπος που ασκείται η Διοίκηση του Δήμου, μου στερεί τη δυνατότητα να προσφέρω όσα θέλω στον τόπο μου, αφού το όραμα για έναν νέο Τόπειρο, δεν μπορεί να θεμελιωθεί μόνο σε λόγια αλλά χρειάζεται πράξεις.