Δικαίωση για τους απολυμένους της ΒΦΛ

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι απολυμένοι της Βιομηχανίας Λιπασμάτων της Καβάλας για τη χθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας που δικαιώνει 56 απολυμένους κρίνοντας άκυρες και καταχρηστικές τις απολύσεις οι οποίες έγιναν με μηνύσεις «προσχηματικές». Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο διευθυντής της PFIC μιλά για πανηγυρική δικαίωση για την PFIC, η οποία μπορεί πλέον απρόσκοπτα να συνεχίσει την λειτουργία της και το επενδυτικό της έργο.

«Σήμερα η Δικαιοσύνη κατέρρευσε το μύθο ότι κάποιοι μπορούν πάντα να πλουτίζουν πατώντας επί πτωμάτων… έδωσε ζωή σε 180 οικογένειες που ένα χρόνο τώρα ανέβαιναν τον δικό τους Γολγοθά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες.

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ επισημαίνει πως: «Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι η αρχή του τέλους της ασυδοσίας της Διοίκησης της εταιρείας.. Τέτοιου είδους δικαστικές αποφάσεις φανερώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα αποτελέσματα ενός δίκαιου και συντονισμένου αγώνα, τον οποίο η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει συνδικαλιστικά και νομικά και να συμβάλει με κάθε τρόπο»