Κυψέλη διασκέδασης αξιών και δημιουργίας η κατασκήνωση της Δρυμιάς της ιεράς μητρόπολης Ξάνθης

Για άλλη μια χρονιά σε κυψέλη δημιουργίας, διασκέδασης και συνειδητοποίησης μετατρέπεται η κατασκήνωση της Δρυμιάς της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από όλη την τοπική κοινωνία.

Μπορεί κάποτε οι κατασκηνώσεις να ήταν μια κάποια επιλογή στο πίσω μέρος του μυαλού ωστόσο η εποχή της κρίσης τις μετέτρεψε σε πραγματική λύση απόδρασης των παιδιών για εκείνες τις οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα των διακοπών. Αυτή την ανάσα δίνει και η κατασκήνωση της Δρυμιάς που φιλοξενεί και φέτος την νεολαία και η οποία πέρα από τις διακοπές δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να καλλιεργήσουν ιδέες και αξίες αλλά και στην τοπική κοινωνία μια σημαντική στήριξη με πρώτιστη την ζωντάνια που προσφέρουν οι παιδικές φωνές.

Γεγονός είναι πως το έργο της Μητρόπολης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουν οι Ξανθιώτες είναι παραπάνω από σημαντικό αφού καλύπτει δυστυχώς όλα τα κενά της τοπικής αυτοδιοίκησης προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα, ιατρική παρακολούθηση, διαφυγή για τα παιδιά και πλήθος άλλων δράσεων που αγκαλιάζουν όλους ανεξαίρετα τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.