Αποκλειστικά υπεύθυνος ο δήμος για τις καθυστερήσεις στο κάμπινγκ μυρωδάτου τονίζει ο Β. Τσολακιδης

Σε πραγματικό γεφύρι της Άρτας φαίνεται να έχει μετατραπεί η παραχώρηση σε ιδιώτη του κάμπινγκ Μυρωδάτου με τις καθυστερήσεις να είναι αλλεπάλληλες με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη να επιρρίπτει τις ευθύνες αποκλειστικά στην δημοτική αρχή του Γιώργου Τσιτιρίδη.

Τον δήμο Αβδήρων και τον επικεφαλής του Γιώργο Τσιτιρίδη υποδεικνύει ως αποκλειστικά υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις στην παραχώρηση του κάμπινγκ Μυρωδάτου στον ιδιώτη πλειοδότη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων. Μάλιστα ο Βασίλης Τσολακίδης προβλέπει ότι δεν θα υπάρξει τελικά υπογραφή συμφωνητικού και καλεί τον δήμαρχο να δώσει γραπτές εξηγήσεις για το θέμα αλλά και τις υπηρεσίες του δήμου να προχωρήσουν σε καθαρισμό του χώρου που έχει μετατραπεί πλέον σε… ζούγκλα!

Η ουσία είναι πάντως ότι ένα ακόμη καλοκαίρι περνάει με το κάμπινγκ του Μυρωδάτου, ένα από τα πραγματικά «φιλέτα» στο νομό μας και φυσικά στον δήμο Αβδήρων αναφορικά με την τουριστική του ανάπτυξη, να παραμένει αναξιοποίητο και πρακτικά εγκαταλελειμένο.