Διαψεύδει κατηγορηματικά ο  βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά  Μουσταφά τα όσα του αποδίδει η Τουρκική STAR

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά δημοσίευμα τούρκικης εφημερίας σύμφωνα με το οποίο ο βουλευτής δήλωσε πως η Ελλάδα δεν εξέδωσε στη γείτονα τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς γιατί δεν το ήθελε η Γερμανία.

Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά, οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, σύμφωνα με το οποίο δήλωνε πως η Ελλάδα δεν εξέδωσε στη γείτονα τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς γιατί δεν το ήθελε η Γερμανία ενώ καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητούσε εξηγήσεις για το εάν έγιναν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον βουλευτή, ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών, ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».