Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης το απόγευμα της Τρίτης, ενέκρινε την ενίσχυση της οικογένειας του 16χρονου Δημήτρη.

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης το απόγευμα της Τρίτης, ενέκρινε την ενίσχυση της οικογένειας του 16χρονου που είχε τραυματιστεί στο Κολυμβητήριο τον Απρίλιο. Το τραγικό περιστατικό με τον 16χρονο που έπεσε από τη στέγη του κολυμβητηρίου ήρθε την Τρίτη το μεσημέρι στο Δημοτικό συμβούλιο. Το θέμα ήρθε από το Νίκο Ανταμπούφη που κοινοποίησε σχετική πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Ξάνθης για τη θεραπεία του 16χρονου μαθητή ενώ παρέμβαση έκανε και ο Θανάσης Ξυνίδης που ζήτησε από το Δήμαρχο να εξαντληθούν οι δυνατότητες του Δήμου για την στήριξη της οικογένειας του άτυχου παιδιού.

Από την πλευρά του ο Χ. Δημαρχόπουλος συμφώνησε και ζήτησε από το Συμβούλιο να το συζητήσει εκτός ημερήσιας διάταξης, παίρνοντας την ομόφωνη εξουσιοδότηση να κινήσει τις διαδικασίες για την ενίσχυση του νεαρού στο μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος. Για το θέμα του ατυχήματος ωστόσο κατέθεσε σχετική ερώτηση ο Ν. Ανταμπούφης, που ζήτησε να μάθει τις ενέργειες του Δήμου για την περιφρούρηση του χώρου.  Στα ερωτήματα απάντησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Α. Γκιρτζίκη που ανέφερε ότι έχουν γίνει έγγραφα προς την Ασφάλεια και μήνυση της ίδιας κατ’ αγνώστων για βανδαλισμούς.