Χαλασμένοι οι φωτεινοί σηματοδότες στη  διασταύρωση των Αβδήρων λίγο έξω από τον οικισμό με κατεύθυνση την παραλιακή ζώνη

Οι φωτεινοί σηματοδότες στη  διασταύρωση των Αβδήρων λίγο έξω από τον οικισμό με κατεύθυνση την παραλιακή ζώνη, δεν λειτουργούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επικινδυνότητα του σημείου για τους διερχόμενους οδηγούς. Σε μία περίοδο που η κίνηση προς τις παραλίες είναι αυξημένη λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, θα πρέπει να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διορθωθούν οι όποιες βλάβες και οι σηματοδότες να λειτουργούν κανονικά για την ασφάλεια οδηγών και πεζών.

Βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου και καθώς η  θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα, η κίνηση προς την παραλιακή ζώνη του Νομού να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αφού όλοι θέλουν να πάρουν ανάσες δροσιάς στις κοντινές παραλίες του Νομού.  Παρόλα αυτά  οι φωτεινοί σηματοδότες στη  διασταύρωση των Αβδήρων λίγο έξω από τον οικισμό με κατεύθυνση την παραλιακή ζώνη, δεν λειτουργούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επικινδυνότητα του σημείου για τους διερχόμενους οδηγούς. Ευτυχώς το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο την Τρίτη είχε μόνο ελαφρά τραυματίες . Πιο συγκεκριμένα  κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα δίκυκλο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκαν στη διασταύρωση, στην οποία οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οδηγός και συνοδηγός του δικύκλου καθώς και ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού στο Ι.Χ. Στα δύο οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν  θέλουμε να περιμένουμε το επόμενο ατύχημα. Οι φωτεινοί σηματοδότες πρέπει να διορθωθούν άμεσα και πραγματικά είναι απορίας άξιον γιατί  κάθε καλοκαίρι περίπου την ίδια περίοδο είναι χαλασμένα τα συγκεκριμένα φανάρια. Είναι ένα θέμα που αφορά την σωματική ακεραιότητα όχι μόνο των δημοτών του Δήμου Αβδήρων αλλά όλων των πολιτών του Νομού και της περιφέρειας που επισκέπτονται καθημερινά την παραλιακή ζώνη. Οπότε και χρήζει άμεσης παρέμβασης και επίλυσης.