Με τον διοικητή και μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου συναντήθηκαν οι τρεις βουλευτές της Ξάνθης

Συνάντηση με τον διοικητή και μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου Ξάνθης είχαν την Δευτέρα οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα αλλά και του αιτήματα του φορέα προκειμένου να δρομολογηθούν από κοινού λύσεις.

Με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης συναντήθηκαν τη Δευτέρα οι τρεις βουλευτές Ξάνθης.  Οι βουλευτές Χ. Ζεϊμπέκ, Σ. Γιαννακίδης και Γ. Στογιαννίδης βρέθηκαν στο Νοσοκομείο και είχαν συνάντηση με το Διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Μπιρόλ Μουμίνογλου και άλλα στελέχη της διοίκησης και του Νοσοκομείου, παρουσία του μέλους της ΝΕ του κυβερνώντος κόμματος Δ. Φώτη. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η υφιστάμενη κατάσταση του Νοσοκομείου, τα οικονομικά δεδομένα, οι προσλήψεις που προγραμματίζονται σε διάφορες θέσεις, η στελέχωση με ιατρικό προσωπικό και ο προγραμματισμός για τη λειτουργία νέων τμημάτων.

Μια συνάντηση που στοχεύει στην από κοινού προσπάθεια προκειμένου βουλευτές και διοίκηση να συντονίσουν τις ενέργειές τους ώστε να μπορέσουν να προωθηθούν τα αιτήματα του νοσοκομείου σε όφελος φυσικά της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες.