Γενικό συμμάζεμα της Ξάνθης από την τεχνική υπηρεσία του δήμου όμως υπάρχουν και παράπονα

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε ένα γενικότερο συμμάζεμα της πόλης ξεκινώντας από την ασφαλτόστρωση οδών της που είναι παραμελημένες επί δεκαετίες διακηρύττει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης.

Την προεκλογική υπόσχεση της παράταξής του για ένα γενικό συμμάζεμα της πόλης υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης υποστηρίζοντας ότι σε αυτό το σχέδιο δεν περιλαμβάνεται μόνο ένα εκτεταμένο σχέδιο ασφαλτόστρωσης πολλών δρόμων που έχουν παραμεληθεί επί δεκαετίες αλλά και πολλά ακόμη επιμέρους έργα σε όλη την πόλη που θα αλλάξου την εικόνα της και, κατά τον ίδιο θα εξασφαλίσουν την επανεκλογή της παράταξης για πολλά ακόμη χρόνια.

Όσον αφορά τα παράπονα των πολιτών, κυρίως δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για κακοτεχνίες κατά την εκτέλεση των έργων ασφαλτόστρωσης σε συνοικίες της πόλης, ο κ. Ηλιάδης διευκρίνισε ότι το στρώμα ασφάλτου που έχει στρωθεί είναι το πρώτο και η διαδικασία θα επαναληφθεί από τον εργολάβο άλλες δύο φορές, συμπληρώνοντας τελικά τρία στρώματα ασφάλτου πριν ολοκληρωθεί το κάθε έργο οδοποιίας.