Σκληρή επίθεση Μορφίδη Γιαννακίδη στη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν

Ξεκίνησαν την Τετάρτη οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία με τους δύο βουλευτές της περιφέρειας που συμμετέχουν σε αυτήν, τους κυρίους Μορφίδη και Γιαννακίδη να στρέφουν τα βέλη τους προς την αξιωματική αντιπολίτευση για το σκάνδαλο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στο οποίο όπως σημείωσαν εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα.

Σφοδρή επίθεση προς την αξιωματική αντιπολίτευση που επιχειρεί να συμψηφίσει το σκάνδαλο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν με τις αγορές μετοχών του MEGA από τον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Μορφίδης κατά την διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία.

Παίρνοντας τον λόγο ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης αναφέρθηκε στην θητεία του κυρίου Μαρτίνη που σήμερα αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη και τον ρόλο του στο σκάνδαλο του Ντυνάν. Αυτό που σήμερα μελετάται τόνισε ο κύριος Γιαννακίδης είναι το πώς ένα νοσοκομείο έφθασε στην ιδιωτικοποίηση με την εμπλοκή και πολιτικών προσώπων στρέφοντας τα βέλη του στην αξιωματική αντιπολίτευση σε ότι αφορά στην υπεράσπιση αυτής της απόφασης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των πρώην επικεφαλής της διοίκησης του νοσοκομείου ενώ αποφασίστηκε και η κλήση του πρώην προέδρου του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη.