Μια νύχτα στο λαογραφικό μουσείο της ΦΕΞ θα περάσουν μικροί μαθητές

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης στα πλαίσια της ημέρας των μουσείων αφού οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν στο λαογραφικό μουσείο της ΦΕΞ.

Στον Ετόρε Σκόλα είναι αφιερωμένες οι νύχτες κινηματογράφου της ΦΕΞ στον Μεγάλο αυτό ιταλό σκηνοθέτη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση που διοργανώνεται με μικρούς μαθητές στο πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας μουσείων όπου τα παιδιά θα κοιμηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο.

΄Έτσι στις 27 του μήνα οι μικροί μαθητές θα φθάσουν με τους γονείς τους στο λαογραφικό μουσείο γύρω στις οκτώμισυ το βράδυ και αφού αποχαιρετίσουν τους γονείς θα συζητήσουν για όσα είδαν, θα παίξουν, θα κολατσίσουν και αφού βάλουν τις πιτζάμες τους θα ετοιμαστούν για ύπνο όσο οι υπεύθυνοι θα τους διαβάσουν παραμύθια. Την Κυριακή το πρωί  θα σηκωθούν όλα μαζί και αφού πάρουν το πρωινό τους θα υποδεχθούν τους γονείς που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού για να αποχωρήσουν μαζί τους μετά από μια πραγματικά συναρπαστική νύχτα που θα περάσουν στο λαογραφικό μουσείο της ΦΕΞ.