Στο στόχαστρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός του ΠΑΜΕ

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε εκπαιδευτικός που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ στης οποίας το αυτοκίνητο τοποθετήθηκαν φυλλάδια της ναζιστικής οργάνωσης. Την «στοχοποίηση» της συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ξάνθης Δήμητρας Σαραντίδου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το πανεργατικό αγωνιστικό μέτωπο.

Στο μεταξύ με ψήφισμά του και ο σύλλογος φοιτητών Ξάνθης καταδικάζει τη «στοχοποίηση» της δασκάλας και συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ αναφέροντας: Η προσπάθεια τρομοκράτησης μιας δασκάλας που με τη στάση της μέσα και έξω από την τάξη συμβάλει στην ουσιαστική διαπαιδαγώγηση των μαθητών, στην καλλιέργεια αγωνιστικών προτύπων ζωής, βρίσκει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους της Ξάνθης, όλο τον ξανθιώτικο λαό.

Προφανώς η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που έχει συνήθειο να στήνει δουλεμπορικά γραφεία για να εξασφαλίζει φτηνούς εργαζόμενους για τους μεγαλοεργοδότες, να κάνει ερωτήσεις στη βουλή για το πώς δε θα πειραχτούν τα κέρδη των εφοπλιστών ενοχλείται από τους εκπαιδευτικούς που διαπαιδαγωγούν τους μαθητές στην αγωνιστική στάση ζωής. Με αυτή της την ενέργεια κάνει ακόμα πιο καθαρό τον πραγματικό της ρόλο ως σιδερένια γροθιά της μεγαλοεργοδοσίας.  Απομονώνουμε τους φασίστες σε κάθε εργασιακό χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε χωριό. Δε δεχόμαστε να ρίχνουν το ναζιστικό, ρατσιστικό τους δηλητήριο πουθενά καταλήγουν οι φοιτητές της Ξάνθης.