Κουτάκης : Ικανοποίηση από την διοργάνωση του φεστιβάλ μουσικών σχολείων- πικρία για την έλλειψη στήριξης από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και από τοπικούς παράγοντες

Θετικά λειτούργησε το σχήμα συνεργασίας μεταξύ μουσικού σχολείου κέντρου πολιτισμού και εθελοντών εκτιμά ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης λίγες ημέρες μετά τη λήξη του Φεστιβάλ Ξάνθη Πόλις ονείρων που πραγματικά χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση και την ευρεία αποδοχή. Ωστόσο ο κύριος Κουτάκης εξέφρασε την πικρία του για την έλλειψη στήριξης από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και από τοπικούς παράγοντες.

Σε ότι αφορά στην αποδοχή του θεσμού από το ξανθιώτικο κοινό ο κύριος Κουτάκης σημείωσε πως σταδιακά θα γίνει συνείδηση ενώ πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της Ξάνθης και όχι τον τρίτο θεσμό αφήνοντας μάλιστα αιχμές για έλλειψη στήριξης του φεστιβάλ. Με στήριξη ή μη πάντως γεγονός είναι πως το φεστιβάλ μουσικών σχολείων αποτελεί πράγματι κορυφαίο γεγονός για την Ξάνθη υπηρετώντας πιστά τον πολιτισμό.