Σοκ στην τοπική κοινωνία από τον τραυματισμού 16χρονου λόγω πτώσης από την οροφή του κολυμβητηρίου

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η είδηση του σοβαρού τραυματισμού 16χρονου ο οποίος έπεσε από την στέγη του κολυμβητηρίου. Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου Καβάλας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου προκλήθηκε όταν μαζί με τους φίλους του έπαιζε το Σάββατο το βράδυ  στην περιοχή του λιμνίου Ξάνθης και ενώ βρισκόταν στην οροφή του Κολυμβητηρίου της Ξάνθης, ένα πάνελ φωτισμού  υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό και να πέσει από ύψος τουλάχιστον 6-7 μέτρων.

Σε δελτίο τύπου ο Δήμος Ξάνθης εκφράζει την ειλικρινή συμπάθειά του για το ατυχές συμβάν καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένειά του. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό ως προς ευθύνες και παραλείψεις αν και αυτή την στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία του 16χρονου που ευχόμαστε όλοι να αποκατασταθεί και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους οικείους του.