Σοκ στην τοπική κοινωνία από τον τραυματισμού 16χρονου λόγω πτώσης από την οροφή του κολυμβητηρίου

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η είδηση του σοβαρού τραυματισμού 16χρονου ο οποίος έπεσε από την στέγη του κολυμβητηρίου. Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου Καβάλας.

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του σοβαρού τραυματισμού 16χρονου που μαζί με τους φίλους του έπαιζε το Σάββατο το βράδυ  στην περιοχή του λιμνίου Ξάνθης όταν ενώ βρισκόταν στην οροφή του Κολυμβητιρίου της Ξάνθηςένα πάνελ φωτισμού  υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό και να πέσει από ύψος τουλάχιστον 6-7 μέτρων. Ο νεαρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της υγείας του κρίνεται απο τους γιατρούς πολύ σοβαρή.

Σε δελτίο τύπου ο Δήμος Ξάνθης εκφράζει την ειλικρινή συμπάθειά του για το ατυχές συμβάν καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένειά του. Από την πλευρά του ο ΚΟΞ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Η Διοίκηση και τα μέλη του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης είμαστε συγκλονισμένοι από τον βαρύ τραυματισμό του 16χρονου, που έλαβε χώρα στον χώρο του κολυμβητηρίου και ευχόμαστε στον ίδιο να διαφύγει από κάθε κίνδυνο για την ζωή του και να αναρρώσει γρήγορα, και στην οικογένειά του δύναμη και υπομονή στις δύσκολες αυτές ώρες.