Στην Θράκη την ερχόμενη εβδομάδα ο Νίκος Παππάς

Την Θράκη επισκέπτεται την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Ο κύριος Παππάς θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην περιοχή από την Ξάνθη την Τετάρτη 26 Απριλίου ενώ την Πέμπτη θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη.

Την ερχόμενη Τέταρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Θράκη αρχής γενομένης από την Ξάνθη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, για την δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης. Ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί τον ορεινό όγκο της Ροδόπης και της Ξάνθης και η επίσκεψή του αυτή θα σηματοδοτήσει την άρση του αποκλεισμού των κατοίκων του ορεινού όγκου της Θράκης από την τηλεοπτική και την ραδιοφωνική κάλυψη, μια και το προηγούμενο καθεστώς της Ντίτζεα, είχε αποκλείσει τους κατοίκους από την ενημέρωση, καθώς δεν είχε τοποθετήσει τους κατάλληλους αναμεταδότες.

Στην Ξάνθη εντός του Μαΐου και ο Παύλος Πολάκης

Μετά τον Νίκο Παππά τη σκυτάλη θα πάρει ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη που θα επισκεφθεί στις αρχές Μάη την Ξάνθη προκειμένου  να δει μεταξύ άλλων και την πορεία του  σχεδιασμού για τις διαβαθμίσεις στην Υγεία, με την λειτουργία των Tοπικών Μονάδων Υγείας. Στη Θράκη θα λειτουργήσουν σε Ξάνθη και Κομοτηνή από 4 μονάδες και 2 στην Αλεξανδρούπολη, σε κτίρια που ήδη έχουν βρεθεί και θα είναι έτσι διανεμημένα για να καλύπτουν όλο τον ιστό της κάθε πόλης. Η κάθε μονάδα θα λειτουργεί από τις 9 το πρωΐ έως τις 9 το βράδυ, με δύο οικογενειακούς γιατρούς, παιδίατρο, κοινωνική λειτουργό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.