Άνοιξε ο δρόμος στην Αναπτυξιακή Ροδόπης για τη δρομολόγηση του LEADER της περιοχής μας, μετά και την παρέμβαση του Στάθη Γιαννακίδη

C

Λύση δόθηκε τελικά στο θέμα της αδικαιολόγητης καθυστέρησης αναφορικά με την δρομολόγηση του Leader που υλοποιεί η αναπτυξιακή Ροδόπης αφού μετά και την παρέμβαση του Στάθη Γιαννακίδη φαίνεται πως επικράτησε η σύνεση και έτσι ήδη υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις που σηματοδοτούν την έναρξη του έργου.

Ήταν στις 7 Απριλίου όταν ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης εξέφραζε τον προβληματισμό του αναφορικά με τις καθυστερήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της και στις αποφάσεις για την αναπτυξιακή Ροδόπης που έθεταν σε κίνδυνο το πρόγραμμα leader.

Μια παρέμβαση που φαίνεται ότι έφερε τελικά αποτέλεσμα αφού το τέλμα στην αναπτυξιακή Ροδόπης φαίνεται πως ξεπερνιέται αφού ήδη υπεγράφησαν οι συμβάσεις που απαιτούνται για την δρομολόγηση του προγράμματος. Μια θετική εξέλιξη αφού ο νομός δεν είχε την πολυτέλεια να μετρά και άλλες χαμένες ευκαιρίες από τα λάθη διαφόρων  πολιτικών παραγόντων όπως αυτά που «διέλυσαν» την Αναπτυξιακή Νομού Ξάνθης ΟΤΑ ΑΕ.