Τον Χρήστο Πανόπουλο τίμησε σύσσωμη η Ξάνθη

Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο τίμησε την Παρασκευή σε μια λαμπερή εκδήλωση στο ELISSO, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, η Ξάνθη και η ευρύτερη περιοχή, αναγνωρίζοντας το κεφαλαιώδες αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα της παρουσίας του στην Ξάνθη και των πολύπλευρων οφελειών που απολαμβάνει η περιοχή εδώ και 26 χρόνια που είναι αναμεμιγμένος με την ομάδα της Ξάνθης.

Τον Χρήστο Πανόπουλο τίμησε την Παρασκευή το βράδυ η Ξάνθη. Η εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία του Κ. Ζαγναφέρη, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και απέδωσε την οφειλόμενη τιμή απέναντι σε ένα ευεργέτη της περιοχής, όπως χαρακτηρίστηκε, ενώ το κοινό όρθιο χειροκρότησε παρατεταμένα το τιμώμενο πρόσωπο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

Για τον Χρήστο Πανόπουλο μίλησαν με θερμά λόγια  ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, ο Καθηγητής Ορθοπεδικής στη Γερμανία Γ. Γκοδόλιας, ο Καθηγητής της Νομικής ΔΠΘ Νίκος Δετσαρίδης, ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ,  ο Δήμαρχος Ξάνθης ενώ ο Κ. Ζαγναφέρης του επέδωσε τιμητική πλακέτα, πριν ο ίδιος απευθυνθεί στο κοινό για να ευχαριστήσει για την εξαιρετική βραδιά και να υπογραμμίσει την αγάπη του για τη Θράκη, η οποία όπως είπε πρέπει να είναι ενωμένη για να αντιμετωπίζει τα συμφέροντα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης έκανε λόγω για την αναβάθμιση της περιοχής των Πηγαδίων με τα έργα υποδομών της ομάδας και την δημιουργία του Le Chalet, ενώ αποκάλυψε και την ευαίσθητη πλευρά του Χρήστου Πανόπουλου κάνοντας εκτενή αναφορά στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό του έργο είτε σε ανθρωπιστικούς είτε σε φιλανθρωπικούς φορείς της πόλης, υπογραμμίζοντας το γεγονός της εχεμύθειας.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πανόπουλος προχώρησε σε μια δήλωση-βόμβα καθώς ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης υποστήριξε πως η Θράκη πρέπει να φτιάξει μια ενιαία ομάδα. Κάτι που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο τραπέζι απο τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, καθώς και στο παρελθόν είχε εκφράσει τέτοιες απόψεις με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πάντως πως είναι μια απλή σκέψη και τίποτα το χειροπιαστό. Την τελετή που συντόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που μετέβη αυθημερόν από την Αθήνα, Αξίζει να σημειωθεί κλείνοντας πως το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκομένων εισέπραξαν και οι τρεις προπονητές ορόσημα για την ομάδα της Ξάνθης.