Ν. Ανταμπούφης: Φθηνή η σπέκουλα του δήμου Ξάνθης που καλλιεργεί τον φόβο στους κατοίκους της Σταυρούπολης

Ξεκάθαρη απάντηση στον δήμο Ξάνθης αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ως προς το Λύκειο Σταυρούπολης δίνει ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη Νίκος Ανταμπούφης καθησυχάζοντας παράλληλα τους φόβους των πολιτών που καλλιέργησε η ανακοίνωση του δήμου.

Με μια σκληρή ανακοίνωση παίρνει θέση ο δήμος Ξάνθης στις επικείμενη αλλαγή στο Λύκειο Σταυρούπολης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται .Ενώ ζητήθηκε όπως απαιτείται, η άποψη του Δήμου και παρότι αυτή ήταν συντριπτικά αρνητική στη συγχώνευση, το Υπουργείο Παιδείας, προχώρησε και έκανε δεκτή την πρόταση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης, της συγχώνευσης του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης με νέα ονομασία Γυμνάσιο Σταυρούπολης – Λυκειακές Τάξεις χωρίς να λάβει υπόψη της ούτε την άμεση και καθολική άρνηση του Δήμου μας, αλλά ούτε και την άποψη της τοπικής κοινωνίας.Άραγε τι άλλο μας περιμένει;

Το μοναδικό Δημοτικό Σχολείο ή το μοναδικό Νηπιαγωγείο στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης; διερωτάται στην ανακοίνωσή του ο δήμος Ξάνθης. Το γάντι σήκωσε όπως ήταν φυσικό ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Ανταμπούφης, η παράταξη του οποίου μάλιστα ψήφισε υπέρ των υπάρχοντος καθεστώτος στο Λύκειο Σταυρούπολης,  ο οποίος κατηγορεί τον δήμο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για σπέκουλα που καλλιεργεί αδικαιολόγητους φόβους στους πολίτες. Να σημειώσουμε πως οι μόνες αλλαγές που επιφέρει η συγχώνευση είναι διοικητικές δηλαδή οι δύο διευθυντές γίνονται απλώς ένας, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι εκπαιδευτικοί όπως ο κύριος Δημαρχόπουλος.