Με σκληρή γλώσσα απαντά ο Φερτουν Χασανογλου στις καταγγελίες των κατοίκων του Δροσερού

Απάντηση στους κατοίκους του Δροσερού δίνει ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Φερτούν Χασάνογλου ο οποίος δέχθηκε σκληρή προσωπική επίθεση από τους κατοίκους που ζουν στις παρυφές του Δροσερού μετά από το ατύχημα που συνέβη σε ένα μικρό παιδί.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρώην αντιδήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος Φερτούν Χασάνογλου απαντώντας στις καταγγελίες κατοίκων του Δροσερού που ζουν στις παρυφές του οικισμού οι οποίοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον μόνο παραμονές εκλογών με αφορμή το ατύχημα που συνέβη σε ένα παιδία από την κατάρρευση τειχίου επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Γεγονός είναι πως στην συγκεκριμένη περιοχή του Δροσερού επικρατεί ένα άτυπο άβατο κάτι που δεν διστάζει να παραδεχθεί ο κύριος Χασάνογλου ο οποίος μάλιστα προχωρά ένα βήμα παραπέρα λέγοντας δημόσια αλήθειες που όλοι ψιθυρίζουν κατ’ ιδίαν. Γεγονός είναι επίσης ωστόσο πως στο Δροσερό υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τα οποία αφορούν τόσο στις υποδομές όσο φυσικά και τους ίδιους τους ανθρώπους που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας. Μια κατάσταση που απαιτεί τη σοβαρή αντιμετώπιση του οικισμού με συντονισμένες ενέργειες δήμου και πολιτείας ώστε να μπορέσει να υπάρξει και αποτελεσματική παρέμβαση.