Σαν κύριος μπήκε και έκλεψε τηλεόραση από το γηροκομείο Ξάνθης … με την αιτιολογία ότι την παίρνει για να την επισκευάσει

Άγνωστος μπήκε το πρωί της Πέμπτης στο Γηροκομείο Ξάνθης και έκλεψε την τηλεόραση που βρισκόταν μέσα στο κτίριο. Η τηλεόραση αυτή βρισκόταν εκεί και έβλεπαν οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου  Γιάννης Παπαχρόνης εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός  και μάλιστα επεσήμανε  το θράσος του  αγνώστου που σαν κύριος μπήκε στο γηροκομείο εν ώρα λειτουργίας και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αυτό το χρονικό διάστημα γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο ίδρυμα, δεν έγινε αντιληπτός από τους υπευθύνους.

Τη μεγάλη τηλεόραση από το πάνω σαλόνι του Γηροκομείου Ξάνθης , με την οποία ψυχαγωγούνταν οι τρόφιμοι του Ιδρύματος, έκλεψε άγνωστος το πρωί  της Πέμπτης από το Γηροκομείο Ξάνθης.  Με απίστευτη άνεση μπήκε στο χώρο του γηροκομείου και  εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αυτό το χρονικό διάστημα γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο ίδρυμα με αποτέλεσμα να  υπάρχει πολύς κόσμος στον χώρο, δεν έγινε αντιληπτός από τους υπευθύνους και τους  ηλικιωμένους που μένουν στον χώρο. Μόνο ένας από τους τροφίμους τον είδε να την μεταφέρει και όταν τον ρώτησε πού την πηγαίνει αυτός  απάντησε ότι έχει χαλάσει και την πάει για επισκευή.

Πραγματικά είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια συμβάντα  και να παραβιάζεται με τόσο άσχημο τρόπο η προσωπική ζωή και η ασφάλεια των τροφίμων του ιδρύματος. Πάντως  το ζητούμενο στην περίπτωση αυτή δεν είναι η τηλεόραση, που θα αντικατασταθεί άμεσα σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κ. Παπαχρόνη,  αλλά η ανθρωπιά που  έχει χαθεί και μάλλον αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στην εποχή μας.