Ξεχείλισε η αγανάκτηση των κατοίκων του δροσερού μετά από ατύχημα που παρ’ ολίγα να στοιχίσει τη ζωή ενός παιδιού

Ένα περιστατικό που παρ’ ολίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ένα μικρό παιδί έγινε η αφορμή για να ξεχειλίσει  η αγανάκτηση του κατοίκων του Δροσερού που ζουν στις παρυφές του οικισμού οι οποίοι μάλιστα στρέφουν ευθέως τα βέλη τους κατά του πρώην αντιδημάρχου Φερτούν Χασάνογλου.

Άγιο είχε ένα μικρό παιδί του Δροσερού όταν περνώντας από φράχτη που επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή αυτός κατέρρευσε με αποτέλεσμα να το καταπλακώσουν τόνοι πέτρας και να γλιτώσει χάρη στις προσπάθειες των κατοίκων του οικισμού. Το περιστατικό αυτό έγινε η αφορμή να ξεχειλίσει η οργή των πολιτών οι οποίοι στρέφουν τα βέλη τους κατά του πρώην αντιδημάρχου που προέρχεται από το Δροσερό  και των συμβούλων που εκλέγει η περιοχή κατηγορώντας τους για αδιαφορία μόλις κλείσει η κάλπη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός στις παρυφές του.

Μια οργή δικαιολογημένη αφού όπως αποδεικνύουν και τα πλάνα στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση όχι μόνο σε υποδομές που αφορούν στη δημόσια υγεία αλλά και σε αυτές που αφορούν στην ίδια την ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των παιδιών. Άλλωστε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες πως δυστυχώς μόλις οι κάλπες κλείσουν μεγάλο κομμάτι του Δροσερού μένει και πάλι παρατημένο στην μοίρα του. Να σημειώσουμε πάντως πως αμέσως μετά το ατύχημα η επιχείρηση προχώρησε στο γκρέμισμα του φράκτη προκειμένου να εξαλείψει κάθε πιθανότητα επανάληψης του ατυχήματος με μοιραία ίσως αποτελέσματα.