«Υποκριτική η ευαισθησία της ΝΟΔΕ για το λύκειο Σταυρούπολης η όποια σιωπούσε όταν έκλειναν σχολεία και εργοστάσια»

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτε σημαντικό όπως είναι ο μαρασμός του τόπου και υποκριτικά δείχνει την ευαισθησία της για το Λύκειο της Σταυρούπολης. Αυτό τονίζει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για το Λύκειο Σταυρούπολης.

Υποκριτική χαρακτηρίζει την ευαισθησία της ΝΟΔΕ για το Λύκειο Σταυρούπολης ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου διερωτώμενος πού βρισκόταν άραγε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν έκλειναν εργοστάσια και σχολεία στο νομό.

Υπενθυμίζεται ότι για ουσιαστική υποβάθμιση της εκπαίδευσης και συνολικά της περιοχής κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΟΔΕ Ξάνθης μετά την απόφαση όπως να αναφέρει της κατάργηση της λειτουργίας του Λυκείου Σταυρούπολης ως εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις ενώ για κινδυνολογία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε από την πλευρά της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης η οποία διευκρινίζει πως το λύκειο Σταυρούπολης ούτε καταργείται ούτε υποβαθμίζεται.