Στήριξη στο ΔΠΘ από τους φορείς της ΠΑΜΘ

Την στήριξη των τοπικών φορέων στις δράσεις που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει το ΔΠΘ όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε η ηγεσία του πανεπιστημιακού ιδρύματος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το ψήφισμα στήριξης στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το οποίο συνυπέγραψαν οι μητροπολίτες της περιφέρειάς μας, οι εκπρόσωποι της περιφέρειας,  των δήμων και των επιμελητηρίων καθώς και των υπολοίπων φορέων που παραβρέθηκαν, αποτέλεσε την αποκορύφωση της ενημερωτικής σύσκεψης που συγκάλεσε η διοίκηση του ιδρύματος το πρωί της Δευτέρας. Στο ψήφισμα εκφράζεται από την μία η στήριξη στις δράσεις του ιδρύματος και από την άλλη ο προβληματισμός των φορέων για τις αδικίες που θεωρεί η διοίκησή του ότι διαπράττονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του.

Ένα ψήφισμα με διπλό νόημα το οποίο έχει την δική του σημασία στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της πρυτανείας του ΔΠΘ και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της ΠΑΜΘ που ζητούν την διερεύνηση των οικονομικών και όχι μόνο αποφάσεων της διοίκησής του.