Στα δικαστήρια σέρνει όλη την παράταξη Χατζηευαγγέλου ο Δήμαρχος Τοπείρου για διαγραφή οφειλών δημοτών την περίοδο 2000-2010

Στα δικαστήρια σέρνει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πλειοψηφούσας παράταξης της περιόδου 2006 – 2010 ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχολγου για διαγραφή οφειλών των δημοτών τη στιγμή μάλιστα που αντίστοιχη απόφαση όπως σημειώνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριος Κηλικιώτης πάρθηκε και από την νυν δημοτική αρχή. Ιδιάζουσα φαίνεται πως είναι η σχέση του κυρίου Μίχογλου με τη δικαιοσύνη αφού πάγια τακτική του είναι η συνεχής υποβολή μηνύσεων.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τέθηκαν τα μέλη της παράταξης Χατζηευαγγέλου την περίοδο 2006-2010 για απόφαση που είχε ληφθεί και αφορούσε στην διαγραφή οφειλών δημοτών. Μια απόφαση ωστόσο, που όπως καταγγέλλει ο κύριος Κηλικιώτης πήρε και η παράταξη Μίχογλου στην νυν θητεία της πριν λίγο καιρό. Μια απόφαση που πραγματικά προκαλεί έκπληξη εάν ισχύει μάλιστα και το γεγονός πως και σήμερα η δημοτική αρχή αποφασίζει διαγραφή χρεών δημοτών όπως έγινε και στην επίμαχη περίοδο. Ακόμη κι έτσι όμως να μην είναι η συνεχής ενασχόληση του δημάρχου με την δικαιοσύνη σίγουρα ανακινεί πολιτικά ζητήματα ως προς την πρακτική που έχει επιλέξει για να πολιτευθεί.