Συνάντηση Τσιρώνη με κτηνοτρόφους της Σταυρούπολης και του Παρανεστίου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Δράμα των κτηνοτρόφων της Σταυρούπολης και του Παρανεστίου με τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για τα προβλήματα του κλάδου που πιέζουν στην οποία παραβρέθηκε τόσο ο βουλευτές Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης όσο και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Σκουλαρίκης.

Συνάντηση κτηνοτρόφων από την περιοχή της Σταυρούπολης και του Παρανεστίου με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Δράμα. Το βασικό θέμα που απασχολεί τους κτηνοτρόφους στην ορεινή περιοχή είναι νόσος της βρουκέλλωσης και το αίτημά τους για εμβολιασμό που θα αποτρέψει μεγαλύτερα προβλήματα και οικονομική καταστροφή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης και ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης, που είχαν προηγουμένως επαφές με τους κτηνοτρόφους για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Από την πλευρά του Υπουργείου ο Υπουργός και οι συνεργάτες του ανέφεραν ότι αναληφθεί η απαραίτητη δράση προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να ανακοπεί η ζωονόσος με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για τους κτηνοτρόφους και αναμένονται οι σχετικές ενέργειες.