Πολιτικό χαστούκι στην παράταξη Mίχογλου τα αποτελέσματα για το προεδρείο του δημοτικού συμβούλιου

Μείζον πολιτικό ζήτημα ανακύπτει από τις αρχαιρεσίες για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου αφού η επανεκλεγείσα πρόεδρος κυρία Πολυχρονιάδου πήρε λιγότερες ψήφους από τον προτεινόμενο από την αντιπολίτευση για αντιπρόεδρο κύριο Δελή.

Πολιτικό χαστούκι για την δημοτική αρχή αποτελεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου αφού η προταθείσα από την πλειοψηφούσα παράταξη για πρόεδρος του οργάνου Ελένη Πολυχρονιάδου πήρε μόλις 14 ψήφους σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο που προτάθηκε από την αντιπολίτευση ο οποίος συγκέντρωσε 17 ψήφους καθώς τον στήριξαν και δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στον κύριο Μίχογλου.

Το πολιτικό συμπέρασμα είναι καταπέλτης για τις επιλογές Μίχογλου που δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε το σύνολο της παράταξής του σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που όχι μόνο κατάφερε να συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό ψηφοδελτίων από αυτούς της προέδρου αλλά να παίρνει και 6 συμβούλους από την πλειοψηφούσα παράταξη που έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κυρίου Δελή. Μάλιστα το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πρωτοφανές αφού η πρόεδρος αναδείχθηκε με λιγότερους ψήφους από τον αντιπρόεδρο του οργάνου.