Ενδοπαραταξιακές «κόντρες» στην συμπολίτευση του δήμου Αβδήρων για την εκλογή νέου πρόεδρου του Δημ. Συμβούλιου

Αναταράξεις παρατηρήθηκαν στο εσωτερικό της παράταξης της συμπολίτευσης στον δήμο Αβδήρων από την αυτόνομη υποψηφιότητα του απερχόμενου προέδρου του τοπικού δημοτικού συμβουλίου κόντρα στην επιλογή του δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη, που ήταν ο Δημήτρης Μαυρίδης, παρόλο που ο τελευταίος τελικά επικράτησε με 9 ψήφους έναντι 7 του Σπ. Γαλανόπουλου.

Ως ένα μήνυμα προς τον δήμαρχο Αβδήρων, Γιώργο Τσιτιρίδη, βλέπει την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου του τοπικού δημοτικού συμβουλίου ο απερχόμενος πρόεδρός του, Σπύρος Γαλανόπουλος, διευκρινίζοντας πάντως ότι ούτε ο ίδιος έχει την πρόθεση να παραιτηθεί αλλά και ούτε όσοι τον στήριξαν στην εκλογή προέδρου θα σταματήσουν να στηρίζουν τις επιλογές του σημερινού δημάρχου.

Η ουσία πάντως είναι ότι η κόντρα είναι υπαρκτή και ίσως και να έχει και πιο μακροπρόθεσμες συνέπειες από την απλή αμφισβήτηση του δημάρχου Αβδήρων στο θέμα της επιλογής νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, κάτι που θα μπορέσει πάντως να φανεί με σιγουριά μόνο σε βάθος χρόνου.