Διαψεύδει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ότι τέθηκε θέμα Δροσερού στον Πάνο Σκουρλετη

Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν τον τοπικό ΣΥΡΙΖA να θέτει θέμα απόσπασης του οικισμού του δροσερού από τον δήμο Ξάνθης προχώρησε μέσα από δήλωσή του στο Κανάλι 6 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Η φροντίδα και η στήριξη στους μεγάλους οικισμούς των Ρομά ανά την χώρα είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης τόνισε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη συμπληρώνοντας όμως ότι θέμα απόσπασης του οικισμού του Δροσερού από τον δήμο Ξάνθης δεν τέθηκε σε καμία περίπτωση στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, κατά την επίσκεψη του τελευταίο την περασμένη Κυριακή στην Ξάνθη. Επισήμανε πάντως ότι στον οικισμό υπάρχουν τεράστια προβλήματα με ευθύνη όλων των δημοτικών αρχών του παρόντος και του παρελθόντος που χρησιμοποίησαν το Δροσερό ως αποθήκη ψήφων και τίποτε περισσότερο.

Είτε εντός είτε εκτός του δήμου Ξάνθης πάντως η αλήθεια είναι ότι ο οικισμός του Δροσερού χρειάζεται την φροντίδα και την συμπαράσταση τόσο της δημοτικής αρχής όσο και του υπολοίπου πολιτικού προσωπικού της Ξάνθης ώστε να μπορεί να συμβαδίσει ομαλά με τους υπόλοιπους οικισμούς του μητροπολιτικού δήμου του νομού μας.