Διαφωνεί ο Φερντουν Χασανογλου με την αυτονόμηση του δροσερού από τον δήμο Ξάνθης

Χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή του ίδιους τους κατοίκους του οικισμού του Δροσερού θεωρεί ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Φερντούν Χασάνογλουότι λογαριάζουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη που κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών, κ. Πάνου Σκουρλέτη, φέρονται να έθεσαν θέμα αυτονόμησης του οικισμού του Δροσερού από τον δήμο Ξάνθης.

«Οι βουλευτές και η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο όταν μιλάει για το Δροσερό», τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Φερντούν Χασάνογλου, αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που ακούγεται να παίρνονται αυτή την περίοδο αναφορικά με την αυτονόμηση του οικισμού του Δροσερού από τον δήμο Ξάνθης.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι επί δεκαετίες ο συγκεκριμένος οικισμός αποτελεί  την «μαύρη τρύπα» του δήμου Ξάνθης, μένοντας συστηματικά πίσω σε υποδομές και εισπράττοντας συχνά την αδιαφορία της εκάστοτε δημοτικής αρχής που συνήθως ο ίδιος ο οικισμός στηρίζει κάθε φορά στην εκλογή της, λειτουργώντας τελικά περισσότερο ως αποθήκη ψήφων για τους εκάστοτε υποψήφιους αυτοδιοικητικούς της Ξάνθης.