Ήττα για την Ξάνθη ο περιορισμός των εκδηλώσεων των ΘΛΕ σε ένα μόνο τριήμερο κατά τον Δ. Μπενη

«Επιτυχία για τις ΘΛΕ δεν είναι να «βουλιάξει» η Ξάνθη στο τελευταίο τριήμερο των γιορτών και με καλό καιρό, αλλά να είναι γεμάτη η πόλη τουλάχιστον για μία εβδομάδα», υποστήριξε ο Δημήτρης Μπένης στον δικό του απολογισμό για το φετινό Ξανθιώτικο καρναβάλι επικεντρώνοντας στον περιορισμό πλέον των εκδηλώσεων σε ένα και μόνο τριήμερο.

Στον περιορισμό των ΘΛΕ σε ένα μόνο τριήμερο επικέντρωσε την κριτική του για το φετινό Ξάνθιώτικο καρναβάλι ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, Δημήτρης Μπένης, χαρακτηρίζοντάς τες, υπό αυτή την οπτική, ως αποτυχημένες. Χαρακτήρισε επίσης ανοησία την κόντρα που παραλίγο να υπάρξει με την γειτονική Κομοτηνή και την εσωστρέφεια που χαρακτήρισε φέτος τον θεσμό αναφορικά με το πλαίσιο αυτό.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι ΘΛΕ εδώ και χρόνια βιώνουν μία αποκλιμάκωση, αναφορικά με την διάρκειά τους, με την σημερινή δημοτική αρχή και την διοίκηση του κέντρου πολιτισμού του δήμου, που τις διοργανώνει να δείχνουν πλέον να έχουν αποδεχθεί τον περιορισμό τους σε ένα και μόνο τριήμερο εκδηλώσεων, προβάλλοντάς το μάλιστα και ως επιτυχία….