Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σε ΕΒΕ-ΟΕΒΕ: «καμία κουβέντα για τις μειωμένες εισφορές»

Πραγματικά εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα που διεξάγει η ΕΣΕΕ αναφορικά με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών όπου μέχρι στιγμής καταγράφεται μείωση στο 77% όσων έλαβαν ήδη τα ειδοποιητήρια καταβολής. Ένα θέμα που αναδεικνύει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης διερωτώμενη μάλιστα για την σιωπή ΕΒΕ και ΟΕΒΕ για το θέμα αυτό.

Επίθεση στους συνδικαλιστές εκπροσώπους των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της περιοχής, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αφορμή τα στοιχεία της Συνομοσπονδίας Εμπορίου που δείχνουν μειωμένες εισφορές για το 77% των μικρών επιχειρήσεων, με το νέο ασφαλιστικό νόμο, υποστηρίζοντας ότι αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις για το ζήτημα για μικροπολιτικούς λόγους.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης πάντως φέρεται αποφασισμένη να μην αφήσει την παραπληροφόρηση να εξακολουθεί να είναι καθεστώς για την Ξάνθη προβαίνοντας σε αλλεπάλληλες ανακοινώσεις για την σωστή ενημέρωση των πολιτών οι οποίοι κατακλύζονται από πληροφορίες οι οποίες πολλές φορές διαστρεβλώνονται. Παράλληλα δείχνει αποφασισμένη να ρίξει τις μάσκες σε φορείς και πολιτικά πρόσωπα που λειτουργούν μόνο ως κομματικοί εντεταλμένοι και όχι ως εκπρόσωποι των μελών τους.