…το κάλεσμα του Νίκου Ανταμπούφη προς τους συλλόγους να μην πάρουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου

…το κάλεσμα του Νίκου Ανταμπούφη προς τους συλλόγους να μην πάρουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου η οποία και ευνόητη είναι και η πρωτοβουλία θα έπρεπε να ανήκει στην δημοτική αρχή  η οποία μετά τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύοντας τον ρατσισμό του Δημάρχου εναντίον των προσφυγόπουλων, δηλαδή εναντίον παιδιών, και την υποκίνησή του για εκδηλώσεις βίας θα έπρεπε ήδη να έχει κόψει κάθε συνεργασία και επαφή με τον συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό. Βέβαια την παράλειψη της δημοτικής αρχής και του Κέντρου Πολιτισμού ήρθε να επισημάνει ο Νίκος Ανταμπούφης λέγοντας τα ευνόητα.

Δεν είναι δυνατόν αυτή η πόλη με την πολυπολιτισμική ταυτότητα και κουλτούρα να έχει οποιαδήποτε σχέση με εκείνους που είναι πρεσβευτές του ρατσισμού και του μίσους εναντίον των ανθρώπων. Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος και αφορά στη στάση δημοτικής αρχής και κέντρου πολιτισμού. Η άλλη πλευρά έχει  να κάνει με τοπικά μέσα που αντί να συμπαραταχθούν με τον Νίκο Ανταμπούφη προτίμησαν να τον ειρωνευτούν και μάλιστα για θέματα Δημοκρατίας. Ποιοι; Αυτοί που βιάζουν καθημερινά την Δημοκρατία φιλοξενώντας και  προβάλλοντας την Χρυσή Αυγή. Αυτοί που αποτελούν ύβρη για την Δημοκρατία. Εάν γι αυτούς Δημοκρατία σημαίνει στήριξη εκείνων που ζητούν τον προπηλακισμό μικρών παιδιών τότε αυτή την Δημοκρατία τους την χαρίζουμε. Ας την χαίρονται μαζί με τους συνοδοιπόρους τους,  τους Χρυσαυγίτες.