…η ευφορία της Νέας Δημοκρατίας η οποία όπως προοιωνίζεται δεν θα κρατήσει για πολύ αν λάβει κανείς υπόψη τα τεκταινόμενα

…η ευφορία της Νέας Δημοκρατίας η οποία όπως προοιωνίζεται δεν θα κρατήσει για πολύ αν λάβει κανείς υπόψη τα τεκταινόμενα. Ήδη έντονη είναι η δυσαρέσκεια για την συγκρότηση του Μητρώου  Μελών στο οποίο μάλιστα φιγουράρει ο γιος του άλλοτε τσάρου του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου, κάτι που σχολίασε δεικτικά ο Κώστας Ζαγναφέρης ενώ το παζλ της δυσαρέσκειας έρχεται να συμπληρώσει η ΔΑΚΕ η οποία πλέον απειλείται με διάσπαση.

Και σαν να μην έφθανε αυτό έρχεται και ο κύριος Λυμπερόπουλος των ταξιτζήδων διαχωρίζοντας τη θέση του από την σημερινή Νέα Δημοκρατία με σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της λογικής του νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει τον οποίο κατηγορεί οδηγεί την κοινωνία σε πορεία θανάτου. Μάλιστα όλα αυτά αντανακλούν και στο εκλογικό σώμα αφού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μπορεί η Νέα Δημοκρατία να διατηρεί σαφές προβάδισμα ωστόσο ήδη χάνει 3 μονάδες τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 1,5. Κι ακόμη δεν πήρανε την εξουσία. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν τελικά ο ελληνικός λαός τους την δώσει. Παλικάρια θα σφάζονται στην ποδιά της για μια υπουργοποίηση. Για την οποία όπως είπε και ο κύριος Λυμπερόπουλος ισχύει η αρχή «ψήφισε και μη ερεύνα».