Την άμεση καταγραφή των ζημιών στο κοιμητήριο της γενισας ζητά ο Βασίλης Τσολακίδης χωρίς όμως αποτέλεσμα

Ο πρωτοφανής τυφώνας που έπληξε την περιοχή της Γενισέας το περασμένο καλοκαίρι άφησε πίσω του πολλές πληγές στους κατοίκους  εκ των οποίων ίσως οι τραγικότερες καταγράφηκαν στο νεκροταφείο της περιοχής  όπου σχεδόν όλα  τα μνήματα λόγω της πτώσης των δέντρων υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Θέμα που ανακίνησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τσολακίδης, και πρότεινε μία καταγραφή ζημιών που όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδεκτή από τους αρμόδιους του Δήμου.

6 μήνες έχουν περάσει από τις βιβλικές καταστροφές που υπέστη η Γενισέα από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή. 6 μήνες και ακόμη δεν έχει γίνει η καταγραφή των ζημιών στο νεκροταφείο της Γενισέας κάτι που προκαλεί έκπληξη στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη.

Μάλιστα ο κ. Τσολακίδης προσπαθεί να κατανοήσει το λόγο της άρνησης των ιθυνόντων να πραγματοποιηθεί η εν λόγω καταγραφή των ζημιών και  διερωτάται για πιο λόγο να υπάρχει αυτή η στάση.  Ένα θέμα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής και πρέπει να δώσει  σε αυτό μεγαλύτερη βαρύτητα ο Δήμος Αβδήρων.