Θετική ως εναλλακτική λύση η πρόταση του Θανάση Ξυνίδη εκτιμά ο πρόεδρος του συλλόγου «Ποσειδώνας»

Θετικά κρίνει την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάση Ξυνίδη για την δημιουργία μιας μικρότερης δεξαμενής προκειμένου να λειτουργήσει το κολυμβητήριο ο πρόεδρος του συλλόγου Ποσειδώνας έως ότου βέβαια λυθεί το θέμα των υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Θετικά ως εναλλακτική όμως λύση έως ότου αποκατασταθεί το κολυμβητήριο Ξάνθης κρίνει την πρόταση του Θανάση Ξυνίδη για την δημιουργία μιας μικρότερης δεξαμενής, ο πρόεδρος του κολυμβητικού συλλόγου Ποσειδώνας κύριος Κόκκινος.

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή ο Θανάσης Ξυνίδης παρέδωσε στην οικονομική επιτροπή πρότασή, για λύση στο πρόβλημα του κολυμβητηρίου με τη κατασκευή νέας εξωτερικής δεξαμενής 25 μέτρων, όμοιας των κολυμβητικών δεξαμενών των ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο και στο Λονδίνο, με χρόνο παράδοσης μόλις 22 ημερών από τη στιγμή που ο Δήμος θα εξασφαλίσει τις υποδομές. Μια πρόταση που θα λύση το πρόβλημα και θα μας δώσει το χρόνο να δούμε ώστε να μπορέσει η δημοτική αρχή να δει τι μπορεί να γίνει για τις παλιές εγκαταστάσεις.